26-28/9 Us by Night 2019

Drie dagen lang creativiteit en design, dat is wat Us by Night je op 26, 27 en 28 september te bieden heeft. De Antwerpse Waagnatie wordt voor de vierde editie van Us by Night omgetoverd tot een visueel en creatief pretpark. 

Festival van design en creativiteit

Verwacht je op dit uiterst creatieve festival aan meer dan 60 nationale en internationale artiesten op drie verschillende podia, die je zullen meenemen in de wereld van design, illustratie, fotografie, film, motion design, sound design en moderne kunst. Tijdens Us by Night worden al je zintuigen geprikkeld door een kleurrijk decor met XXL-schermen, beweging, live kunstinstallaties en (h)eerlijk eten.

Daarnaast is er het kloppend hart van het festival: de night market. De night market heeft een indoor gedeelte, alsook een outdoor gedeelte vlak aan de Schelde. Je vindt er o.a. arcade games , air hockey, live painting en diverse street food kraampjes. 

Op deze nocturne is alles mogelijk: kom proeven van de brede selectie aan lekker en lokaal eten, laat je tatoeëren of speel fluorescerende pingpong. Voor wie liever zelf zijn creatieve handen uit de mouwen steekt, is er de Tutorial Stage. 

Het worden drie onvergetelijke avonden vol inspiratie. Eén ding is alvast zeker: Us by Night, laat je niet op je honger zitten.

Vind er alles over op de website van Us by night

Back to overview